batterij oplader

batterij oplader - de lader van de batterij van 9 volt
9 volt batterij, beter bekend als de batterij van 9 volt blok dat normaal gesproken bestaat in de vergeten op de lader. Een van hen gericht op runners zoals aa & aaa. Als de lader heb je de keuze om te vullen zal een van de meest universele lader dit heel langzaam doen!
batterij oplader

Nou, natuurlijk, het 9 volt blok is niet veel gebruikt. Maar gewoon dit zeer dure batterijen in alkalisch, dus variant rap oplaadbare moeite waard.


Specifiek voor de 9 volt

9 volt batterijoplader is speciaal gemaakt voor de 9 volt blok. Ze zijn goedkoop, en afhankelijk van wat u koopt, 1 of 2 batterijen kunnen worden opgeladen.

De laadstroom is 2 waarin uitvoering 33 mAh, die is ongeveer drie keer sneller dan een gewone lader kan worden. Dus, we zouden kunnen noemen de ladder snel.

De twee opladen kanalen

Er zijn een totaal van twee 9 volt batterij in de oplader apart in rekening is gebracht. Geen probleem, dus verschillende capaciteiten, of de batterij is niet volledig leeg, gedaan op hetzelfde moment.

De tweede lader kan opladen NIMH batterijen belt een nieuwe generatie, maar hebt u oude NICD-batterijen, ze kunnen ook in rekening gebracht.

Er is dus geen ander type kan worden geladen als oplaadbare batterijen AA of AAA. Zonder zich te concentreren op de 9V blok kunt u verschillende keuzemogelijkheden voor de andere batterij. Voor de prijs hoeft u niet bang te zijn voor, de prijs van minder dan €10.
Lezen: 18650 batterij

0 Response to "batterij oplader"

Een reactie posten