batterij iphone 6

batterij iphone 6 - In minder dan een week, Apple heeft besloten voor positiebepaling sommige toestellen iPhone iPhone en 6 6s Plus. Bijvoorbeeld, kan de kwestie van de iPhone-batterij met 6s spontane uitval van uw iPhone.
batterij iphone 6

De iPhone 6 Plus heeft een probleem met het scherm. Dit kan in sommige gevallen Toon grijze lijn knippert op het scherm, wat betekent dat de multi-Aanraking scherm niet meer naar behoren werkt. In beide gevallen, is Apple begonnen met de reparatie programma.

Programma om de iPhonebatterij 6s die spontaan niet herstellen


Sommige iPhone-gebruikers klaagden over de batterij die het percentage van verkeerd en niet spontaan toont. In de meeste gevallen kunt u het oplossen met deze stappen. Als dit niet helpt, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Als je de iPhone 6 in September of oktober 2015 kopen, u in aanmerking komen om te vervangen. Apple aangekondigd dat niet alle apparaten in aanmerking zullen komen, zullen alleen worden het nummer gekozen. Als u weten wilt of de iPhone 6 u in aanmerking voor een vervangende batterij, kosteloos, u moet Controleer het serienummer van uw iPhone. Als de waarde van de vierde en vijfde een van de volgende combinaties is, bent u gerechtigd gevolgd van het programma voor vervanging. Die cijfers zijn: Q3 Q4 Q5 Q6 Q7 Q8 Q9 QD QF QG QH QJ QJ. Ga naar de Apple Store of Apple Premium Reseller of contact opnemen met Apple Support.

Reparatie programma voor de iPhone 6 Plus scherm met grijze lijn


Sommige iPhonegebruikers 6 Plus problemen met multi-touch scherm op hun iPhone. Dit kan duiden op dat een grijze lijn knippert op het scherm. Hierdoor wordt het scherm is bijna onbruikbaar. Helaas, volgens Apple, is er geen productie fouten en dit probleem wordt vaak veroorzaakt door de afdaling van de iPhone.

Het probleem wordt dan veroorzaakt door componenten die is freelancen. Ter compensatie van de slachtoffers, kunt u een vast bedrag van €167.10. De correctie verloopt voor dit probleem kan ook worden uitgevoerd wanneer de garantie. Contact met Apple Support via de toepassing voor het uitvoeren van de reparatie.

Lezen: batterij iphone 5 

0 Response to "batterij iphone 6"

Een reactie posten