batterij iphone 4s

batterij iphone 4s - Het gebruik van een batterij van de IPHONE 4S
Of uw iPhone 4s batterijen snel uitgeput. De beste oplossing is het vervangen van de batterij voor je iPhone 4s. U geeft met een batterij van nieuwe iPhone 4s, de iPhone 4s second life. Om te bevestigen, verwijder de vier bouten en loskoppelen van de accu. Vervolgens kunt u de batterij van de nieuwe iPhone 4s vervangen en steek de stekker terug in sekrupnya. Het is normaal dat de batterij van de iPhone 4s tot 2 tot 3 jaar wordt minder.
batterij iphone 4s

Om te herstellen is het belangrijk een goede iPhone-tool te gebruiken, een goede reparatie kit zal herstellen veel gemakkelijker. Bad hulpmiddelen kunnen beschadigen uw iPhone krassen of zelfs hele delen. Veel winkels hebben een speciale reparatie kit 15 stuks speciaal ontworpen voor uw iPhone die u gebruiken kunt om te herstellen van uw iPhone ontwikkeld.

Naast het gebruik van de Reparatieset is goed, een heleboel mensen willen gebruiken magnetische schroef matten tijdens reparatie, deze matten zijn gemaakt wil installeren alle gedemonteerde schroeven zodat u weet precies uit waar de sekrupnya vandaan. Voor deze verbeteringen is er niet nodig gebruik van de matras schroeven, omdat slechts vier schroeven zijn verwijderd.

Bij het vervangen van de batterij van de iPhone 4s, voorzichtig zijn niet te verwijderen van de batterij connector FPC om niet te storen van het moederbord van de iPhone 4s.

Het juiste moment vervangen batterij iPhone 4s

Als de iPhone 4s niet meer reageert of als de iPhone uit de tijd te snel wordt uitgevoerd.
Als het waterschade al heeft plaatsgevonden, de 4 iPhonebatterij vaak brak.
Als de batterij van de iPhone 4s voortgekomen uit 40% tot 10%.

Lezen: batterij samsung galaxy s4

0 Response to "batterij iphone 4s"

Een reactie posten