aa batterij

aa batterij - SpareOne telefoons 15 jaar met AA batterijen
Die maakt gebruik van een mobiele telefoon om te bellen en verder, misschien het kopen van een SpareOne. Het gaat volgens de maker (ongebruikte) voor een maximum van 15 jaar met één enkele batterij van AA.
aa batterij

SpareOne zo simpel: geen camera, geen browser, laat staan de verspilling van energie (aanraakscherm). De Schepper zag dit apparaat vooral als een reservetelefoon voor reizen of om in uw auto. Op die manier hoeft u geen zorgen uw mobiele telefoon werkt niet wanneer te de noodtoestand.

SpareOne kunnen worden geprogrammeerd met sommige belangrijke contactaantallen, met inbegrip van hulpdiensten in een locatie, zelfs zonder een SIM-kaart. Mobieltjes kunnen ook worden doorgegeven en een auto-antwoord van het tekstbericht te verzenden. In het geval van een noodsituatie, kan de ingebouwde zaklamp ook zeer nuttig zijn. Dit apparaat wordt gebruikt, zorgen voor ongeveer 10 uur beltijd.

Volgens de Daily Mail, mobiele telefoons op de markt gebracht voor XPAL Power 60 pond (71 euro) of 70 US dollar (53 euro) deze week. Een Europese prijs onbekend.

0 Response to "aa batterij"

Een reactie posten