batterij

batterij - De levensduur van de batterij wordt gemeten in cycli van volledig opladen. Het is het aantal volle belasting (van 0 tot 100%) voordat de efficiëntie daalt geleidelijk, totdat het niet meer werkt.
batterij

Theoretisch, kan een elektrische fiets van batterij ondergaan honderden opladen cycli. Hoe precies is dat het hangt af van het type accu. Maar hoe zorg je voor de batterij ook van invloed op zijn leven. In het algemeen, de batterij elektrisch fiets, met regelmatig gebruik, minder effectief na 3 tot 5 jaar.

Elke type accu heeft zijn eigen leeftijd.

Termijn leven wordt voornamelijk bepaald door het type van batterij. Meest beroemd gebruikt op elektrische fietsen zijn:

lithiumbatterij: zal meer en meer komen en kan maximaal 1.000 opladen cycli duren, of zelfs meer voor lithium ijzer fosfaat nano / / nieuwste: telling van ongeveer 500 opladen van de batterij (van de eerste generatie van motorfiets) cycli: kan nemen ongeveer 300 cycli

Let op dit leven is gebaseerd op schattingen van de fabrikanten en dus slechts indicatief van aard. Dit kan variëren afhankelijk van de batterij performance accu. Lage kwaliteit lithiumbatterijen kunnen duren minder dan een nikkel.

Wees dus zeker om te controleren met de verkoper hebt u minimaal 2 jaar garantie, zoals voorgeschreven door de wet. Vergeet ook niet de "gezondheid" van uw batterij: als je dat na een paar maanden, sneller loslaat merken, dan kan er een mislukking van de productie.

Wat als de batterij bereikt het maximum aantal cycli van volledig opladen?

Het maximum aantal cycli door de fabrikant opgegeven opladen is de hoeveelheid lading van de batterij die theoretisch zonder teveel verlies aan efficiëntie kan worden ervaren.

Na het opgegeven aantal cycli opladen, is haar prestaties minder en minder vooruitgang. Draag hem zelf of met behulp van uw vervanging is vereist of niet.

De batterij gebruikt alhoewel niet!

Dit verschijnsel heet 'zelfontlading'. De energie die opgeslagen is geleidelijk releases de batterij. Als ze uitgepakt voor een lange periode van tijd blijven, kunnen zij schade die niet kan worden hersteld door middel van chemische proces binnen veroorzaken.

Raadpleeg de handleiding om erachter te komen wat te doen als u niet wilt gebruik de batterij voor een bepaalde tijdsduur. De aanbeveling is afhankelijk van het type accu.


0 Response to "batterij"

Een reactie posten