batterij samsung galaxy s4 Active i9295

batterij samsung galaxy s4 Active i9295
Na een tijdje zal meestal de batterij van uw mobiele telefoon zijn zwak. In dit geval is het raadzaam de batterijen te vervangen. Originele Samsung batterij B600BE wordt het verjongen van Samsung Galaxy S4 Active i9295 u.
batterij samsung galaxy s4

Wanneer het opladen van de Samsung Galaxy S4 Active i9295 jij vaak in een lange tijd, zal de capaciteit van de batterij worden verlaagd. Dientengevolge, accu Samsung Galaxy S4 Active i9295 u verslechteren. Vervang de oude batterij door accu origineel Samsung B600BE, laad uw Smartphone. Een geweldige oplossing is om te kopen een Samsung B600BE batterij echt 100% voor mobiele telefoons Samsung Galaxy S4 Active i9295 u.

mAh: miliampere uur

Wist u dat u de accu Samsung B600BE voor Samsung Galaxy S4 Active i9295 een capaciteit van hebben 2600 mAh? MAh betekent Milliampere uur en express van de kracht van de batterij van de telefoon. De meer de mAh, hoe langer het duurt voordat je de telefoon aanraken.

NFC, wat betekent dat?

Kenmerken van de Samsung Galaxy S4 Active i9295 van in de buurt van Near Field Communication (NFC). Met de NFC communiceert chip-in batterij-ur apparaat met apparaten of tags die ook het weergeven van deze functie. Hierdoor kunt u zonder contact betalen, verzenden de media naar een andere telefoon of ga naar het evenement.

Batterij code B600BE

Elke batterij is gemarkeerd met een code. Deze code kunt u zien van een apparaat dat compatibel is met de batterij correct. Deze Samsung accu code, bijvoorbeeld B600BE. Checken van uw oude accu of batterij code overeenkomstig de code die u wilt message. Het maakt niet uit als er wat code op uw oude batterij, tijdens één van de code uitsluitend in overeenstemming met de batterij wilt message. Andere codes voor dezelfde accu B600BC/E
Lezen: batterij samsung galaxy s3

0 Response to "batterij samsung galaxy s4 Active i9295"

Een reactie posten