batterij samsung galaxy s3

batterij samsung galaxy s3 - Vanwege het intensieve gebruik van mobiele telefoon, zal de prestatie van de batterij afnemen op de lange termijn. Op dit punt, is het verstandig om de batterij te vervangen. Accu Samsung L1G6LLU-EB deze originele, S3 Samsung Galaxy i9300 je tegenkomt als nieuw!
batterij samsung galaxy s3

Met frequente vullen en bijvullen van Samsung Galaxy i9300 S3 u zal dragen van de batterijen, en beetje bij beetje capaciteit verliezen. Accu Samsung Galaxy i9300 S3 u sneller dan bij nieuwe. Echter, uw apparaat wordt weergegeven als nieuwe wanneer u vervangen door de oude batterijen accu Samsung EB-L1G6LLU originele!

mAh: miliampere uur

Accu Samsung L1G6LLU-EB geeft de Samsung S3, Samsung Galaxy apparaten i9300 capaciteit 2100 miliampere. De levensduur van de batterij wordt steeds vaker genoemd mAh. Wat is mAh mu hoog? Het zal een lange tijd duren voordat de batterij is uitgeput. Uw mAh laag? Dan zijn de kansen dat uw celtelefoon zeer snel zonder energie zal worden.

Wat doet de NFC?

Mobiele telefoon Samsung Galaxy i9300 S3 heeft een functie van Near Field Communication (NFC). De NFC-chip kunt u uw apparaat aansluit op een ander NFC apparaat of NFC tag. Op deze manier kunt u geld zonder contact met de NFC-chip in Samsung Galaxy i9300 S3, bestanden en foto's verzenden naar een andere telefoon of kijk op de gebeurtenis.

Code van de batterij EB-L1G6LLU

Elke batterij heeft een unieke code. Dit kunt u lezen het apparaat dat wordt gebruikt voor de accu. Ter illustratie is deze code van Samsung accu EB-L1G6LLU. Deze code bevindt zich aan de achterkant van de batterij. Haar advies is om de code om te bepalen dat u de juiste accu voor uw Samsung-telefoon controleren. Als meer dan één code zichtbaar op de batterij is dan controleren of er 1 op uw oude batterij. Is dit een probleem? Dan u uw oude batterij door batterij vervangen kunt originele Samsung.

Andere codes voor deze batterij

EB EB-LU CEB-L1G6LLUCSTD L1G6LLU L1G6L
Extra handige accessoires voor de Samsung Galaxy batterij originele S3 i9300 NFC EB-L1G6LLU '

Lezen: batterij iphone 6

0 Response to "batterij samsung galaxy s3"

Een reactie posten