batterij samsung galaxy s3 mini

batterij samsung galaxy s3 mini - Accu Samsung Galaxy S3 Mini i8190 oorspronkelijke
Na enkele ogenblikken, zal meestal de kracht van uw mobiele telefoonbatterij verzwakken. In dit geval is het raadzaam de batterijen te vervangen. Accu Samsung F1M7FLU-EB dit verjongende originele Samsung Galaxy S3 Mini i8190 u!
batterij samsung galaxy s3 mini

Met frequente lading en laad de accu Samsung Galaxy S3 Mini i8190 u, de accu zal laden en beetje bij beetje capaciteit verliezen. Accu Samsung Galaxy S3 Mini i8190 u sneller dan bij nieuwe. Echter, uw apparaat wordt weergegeven als nieuwe wanneer u vervangen door de oude batterijen accu Samsung EB-F1M7FLU originele!

Vervang de batterij van Samsung EB-F1M7FLU 100% origineel telefoon Samsung Galaxy S3 Mini i8190 u. Niet alleen doen u ontvangen een garantie van 6 maanden, maar kan ook voldoen aan uw betaling op verschillende manieren in de online winkel worden vertrouwd en Baden. Een accu Samsung EB-F1M7FLU ontvangt u op de volgende werkdag opnieuw!


mAh: miliampere uur

Accu Samsung F1M7FLU-EB geeft de apparaten van de Samsung Galaxy S3 Mini i8190 capaciteit 1500 milliampere uur. De levensduur van de batterij wordt steeds vaker genoemd mAh. Wat is mAh mu hoog? Het zal een lange tijd duren voordat de batterij is uitgeput. Uw mAh laag? Dan zijn de kansen dat uw celtelefoon zeer snel zonder energie zal worden.

Batterij Code EB-F1M7FLU

Elke batterij is gemarkeerd met een code. Deze code kunt u zien van een apparaat dat compatibel is met de batterij correct. Deze Samsung accu code, bijvoorbeeld het EB-F1M7FLU. Checken van uw oude accu of batterij code overeenkomstig de code die u wilt message. Het maakt niet uit als er wat code op uw oude batterij, tijdens één van de code uitsluitend in overeenstemming met de batterij wilt message. Andere codes voor deze batterij
EB-EB-L1M7FLU F1M7F N EBF1M7FLU EBF1M7 griep EB-F1M7FL-Note: deze batterij heeft 4 aansluitingen!

Lezen: aa batterij 

0 Response to "batterij samsung galaxy s3 mini"

Een reactie posten